Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Who are you and what are you looking for?

     Αχ μωρά μου. Το θέμα που θα μας απασχολήσει σήμερα είναι το πως επιλέγουμε τι θα γράψουμε στο προφίλ μας, στο κουτάκι που λέει «describe your self» και εκείνο που λέει «looking for».
     Η αδερφή όταν καλείται να φτιάξει ένα προφίλ στο dar τότε είτε θα είναι το πρώτο, ή θα είναι ένα από τα μετ’ έπειτα. Μπορεί βέβαια να είναι και το ίδιο αλλά η αδερφή μας να αλλάξει αυτά που γράφει.
     Η πρώτη επαφή με αυτό το site είναι σχεδόν μαγική. Σαν παιδάκι που μπαίνει για πρώτη φορά στην Disneyland ή που ανοίγει για πρώτη φορά την kinder έκπληξη- τέλος πάντων κάπως έτσι μπορώ να το παρομοιάσω. Μέσα σε αυτόν τον νέο κόσμο η αδερφή νιώθει την ανάγκη να οριοθετήσει τον εαυτό της. Να δηλώσει πραγματικά ποια θα ήθελε να είναι τα χαρακτηριστικά της και ποιος θα είναι ο ιδανικός για αυτήν γκόμενος. Για του λόγου το αληθές: «anetos .. xima .. kai polu scorpios.. ma paara polu» ή «eimai sovaros, eilikrinhs,diaskedastikos, me xioumor!» (παραπομπες από σχετικά προφίλ). Και για το τι ζητάνε: «genikotera psaxnw kapoion pou na kserei ti thelei..na einai normal k na min skeftetai me to katw kefali prwta alla me to panw!!-epishs mou aresoun ta atoma pou einai tryfera,glyka k pathiarika!» ή «Be Yourself!apla na min to paizeis kserolas k na ksereis t anazitas!exw barethei ta pswnia k tous anwrimous..!kai edw mesa dn emai gia one night stand so an psaxneis kati tetoio knock allou».
     Βέβαια η κατάσταση αυτή θα αλλάξει ριζικά από την στιγμή που θα βγει με τα πρώτα ραντεβού της και θα φάει τα πρώτα «σκαμπίλια» της.
     Σε μια δεύτερη προσέγγιση του dar η αδερφή είναι σαφώς αλλαγμένη. Η αδερφή θα εκφράσει περισσότερο τι δεν θα ήθελε παρά τι θα ήθελε. Η μικρή εμπειρία της σαφώς και έχει παίξει ρόλο σε αυτό. Τα αποτυχημένα ραντεβουδάκια της έδειξαν ότι οι gay σχέσεις δεν είναι ένα παζλ που αποτελείται από δυο μόνο κομμάτια που συναρμολογούνται χωρίς κόπο. Νιώθει ότι την εκμεταλλεύτηκαν και τώρα ακόμα πιο πολύ έχει την ανάγκη για σχέση. Το διαπιστώνει κανείς και από τα γραφόμενα της ίδιας: «Be Yourself!apla na min to paizeis kserolas k na ksereis t anazitas!exw barethei ta pswnia k tous anwrimous..!kai edw mesa dn emai gia one night stand so an psaxneis kati tetoio knock allou».
     Αχ καημένη αδερφή… και που να ήξερες ότι το one night stand δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας εδώ μέσα. Σιγά σιγά θα σε κουράσει όλη αυτή η κατάσταση καλή μου. Η ανεπιτυχής εύρεση του ιδανικού ερωτικού συντρόφου θα σε φθείρει, και με τον καιρό θα ρίξεις τα standards σου στο θέμα «σχέση» και θα ζητάς να αναπληρώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί με καφέδες στο γκάζι και με εφήμερες σχεσούλες της βδομάδας βασιζόμενες φυσικά στο σεξ.
     Το σεξ, το σεξ… Όλα για το σεξ γίνονται καλή μου. Και ο καιρός έχει περάσει. Και τώρα πια το ζητάς και συ ολοένα και περισσότερο. Το επίκεντρο της αναζήτησης σου τώρα χρυσή μου δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνεις σχέση, αλλά ο άντρας ο αρρενωπός με την μακριά ψωλή που θα στην χώσει στον κώλο καλή μου και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. «arrenopos, sobaros alla me xioumor opou xreiazetai, kavliaris, katharos» «Athlitiko soma kai kali emfanisi» και «aparaithto na eisai arrenwpos k na exeis slim/fit/normal swma k xl psoli» Πώς κατάντησες έτσι;
     Έτσι λοιπόν η καθεμία μας πέφτει στην λούμπα και αναζητά το εφήμερο, απορρίπτοντας το μόνιμο, το οποίο αργεί να έρθει. Είναι όμως τόσο επίπονο το να περιμένουμε τον έρωτα όσο το να κατακερματίζουμε το συναίσθημα μας και να εκπορνεύουμε έτσι το σώμα μας; Δεν δυσκολεύεται καμία καλές μου νομίζω να δώσει απάντηση.

4 σχόλια:

Gay Istanbul Guide είπε...

μπορείς να μου αναλύσεις
την φωτογραφία του προφίλ σου μάνα?
ο Στέφανος είμαι -ξέχασα να στο πω και στο προηγούμενο σχόλιο

Gay Istanbul Guide είπε...

αχ το γράφει ....τι ζώο που είμαι

mama είπε...

Δεν πειράζει καλό μου!Θεά!

dwsem είπε...

Δυστυχώς έχεις δίκαιο. Η θα τον φας και θα σκασεις ή θα σκας που δεν τον τρως... Αυτή είναι η ζωή, και είναι πιο πουτάνα απ'ολες τις πουστάρες.