Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Σκηνή 2: Η άφιξη στο Γκαζοχώριον.

    Βρισκόμαστε στο σημείο όπου η καλή μας αδερφή έχει ετοιμαστεί και οι φιλενάδες της έχουν έρθει να την πάρουν για την επικείμενη έξοδο.
    Φυσικά η σωστή και πετυχημένη στον γκέι χώρο αδερφή δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς το κατάλληλο αυτοκίνητο στο γκάζι. Οπωσδήποτε πρέπει να έχει κάμπριο και ο ουρανός πάντα ανοιχτός για να φαίνεται αφενός όλη η αδρφοπαρέα και αφετέρου να μπανίζουν τεκνά στα στενά του γκαζίου. Τις βλέπεις να τσακώνονται για το ποια θα καθίσει στην θέση του συνοδηγού και να σου μαλλιοτραβήγματα και ξεφωνητά.
    Καθώς μπαίνουν στα στενά του γκαζίου ξεκινά η αναζήτηση πάρκινγκ. Το πάρκινγκ ωστόσο δεν πρέπει να βρεθεί αμέσως. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 45 λεπτά για να κάνουν τον γύρο του γκαζίου και να περάσουν μπροστά από όλα τα πουστράδικα και να δώσουν το παρόν. Οι αδερφές το διασκεδάζουν φυσικά: όλη αυτή την δημοτικότητα και το show off.
    Αχ…Λοιπόν μόλις βρούν πάρκινγκ κατεβαίνουν βιαστικά και γεμάτες αγωνία. Τις απασχολούν μάλιστα θεμελιώδη φιλοσοφικά ερωτήματα: Αχ άραγε θα βρω σήμερα τον πριγκιπά μου? Θα έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο η θα μου την πέσει πάλι κανένας κοντός τύπου Σάντζο Πάντζα?
    Επόμενη στάση ο πεζόδρομος του Kεραμεικού και το Hoxton. Το μαγαζί έχει κόσμο φίσκα και οι χαιρετούρες πάνε και έρχονται. Κοινωνικό ζώον η αδερφή… Η ώρα όμως έχει περνάει και η αδερφή μας κατευθύνεται με γοργά βήματα στο κλάμπ με την συνοδία των φιλενάδων της.

4 σχόλια:

Gay Istanbul Guide είπε...

μ έχει πιάσει αγωνία...συνέχισε

Ανώνυμος είπε...

"...θα μου την πέσει πάλι κανένας κοντός τύπου Σάντζο Πάντζα?" XAXAXA!!!!Πολύ μου αρέσεις!!!ΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

μάνα-φιλενάδα από την athens voice είναι η κοπελιά , άντε έλα κι εσύ από εκεί

mama είπε...

loual!Μα φυσικα και θα συνεχίσω μωρά μου.Αναμείνατε τις εξελίξεις...