Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Αγγέλα, Αγγέλα, καποιά μέρα θα το δείς, πως θα σου γίνει η γκέλα!

    Καλησπέρα σας μωρά μου! Με αφορμή την πάσχουσα συμπεριφορά (και να ‘ταν μόνο η συμπεριφορά…) της λεγόμενης «Αγγέλας» αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο.
    Όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι γνωρίζουν τι παίζει με τιν συγκεκριμένη. Εγώ θα προσπαθήσω να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν αλλά και να εκθέσω την γνώμη μου για το πως θα πρέπει η καθεμιά μας να αντιμετωπίζει το φαινόμενο «Αγγέλα».Πάμε λοιπόν!
    Κατ’ αρχήν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο ατομο για το οποίο γίνεται λόγος είναι όντως η διαβόητη Αγγέλα η οποία δικάστηκε για εκβιασμό αλλά εν τέλει αφέθηκε ελεύθερη, ή είναι κάποια παρέα από μικρά κωλοπαιδάκια στα ίχνη των οποίων βρίσκεται η αστυνομία. Ο τρόπος πάντως με τον οποίο δρα είναι κοινός:
    1.Δημιουργία ενός πλαστού προφίλ.
    2.Επαφές με ανυποψίαστα άτομα με σκοπό δήθεν να βρεθούνε (ή ότι άλλο- δεν ξέρω).
    3.Ανταλλαγή τηλεφωνικών αριθμών.
    4.Δημιουργία πολλών πλαστών προφιλ.
    5.Ξεμπρόσθιασμα στο main chatroom με «δημοσίευση» των στοιχείων των θυμάτων της. Αυτό συνοδεύεται από περιπαιχτικούς σχολιασμούς αλλά και απειλές.
    Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές σχετικά με την δράση της στο gaydar, ωστόσο οι administrators του δεν έχουν κάνει κάτι που να σταματήσει αυτό που συμβαίνει.
Η καθεμία μας λοιπόν οφείλει να προστατέψει τον εαυτό της. Μην με ρωτήσετε να σας προτείνω τρόπους. Μπορείτε να βρείτε τρόπους να προστατέψετε και μόνες σας τον εαυτό σας καλές μου.
    Όσον αφορά το συγκεκριμένο άτομο που «διασκεδάζει με τον συγκεκριμένο τρόπο - να προκαλεί τον φόβο- εγώ δεν θα το σχολιάσω εκτεταμένα. Πάσχει κατά την γνώμη μου από μανία –μελαγχολία. Η ψύχωση αυτή έχει δημιουργηθεί κυρίως λόγω παιδικών τραυμάτων, απόρριψης από το ίδιο φύλλο σε ωριμότερη ηλικία, αλλά και γενικότερης χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ο ασθενής νιώθει ότι συμπεριφέρεται φυσιολογικά (μανιοκαταθλιπτική – διπολική ή κυκλική ψύχωση), και δεν αισθάνεται τύψεις για τις πράξεις του.
    Βέβαια, για όσους έχουν πέσει θύματα της, καλό είναι να μην πανικοβάλεστε και να μην την φοβάστε. Είναι ανίκανη να πειράξει έστω και ένα μυρμήγκι. Το καλύτερο θα ήταν πάντως να απευθυνθείτε στην αστυνομία. Οπότε μωρά μου περισσότερη προσοχή από εδώ και πέρα!
    Τα ξαναλέμε!
    Να είστε αισιόδοξες πάντως καλές μου! Κάποια μέρα θα κάνει την γκέλα και τότε αλλίμονό της!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Nikos είπε...

PROS THN MANA-FILENADA.
HDH KINHTHIKE DIADIKASIA EISAGGELIKH.
SE LIGES MERES THA LAVEIS TO EXODIKO MOY GIA NA PAROYSIASTEIS STON EIAGGELEA NA KATATHESEIS OSA LES GIA MENA
TA YPOLOIPA TA ANELAVAN ALLOI KAI H DIKIGOROS MOY
FILIA
AGGELA.

Nikos είπε...

PROS THN MANA-FILENADA.
HDH KINHTHIKE DIADIKASIA EISAGGELIKH.
SE LIGES MERES THA LAVEIS TO EXODIKO MOY GIA NA PAROYSIASTEIS STON EIAGGELEA NA KATATHESEIS OSA LES GIA MENA
TA YPOLOIPA TA ANELAVAN ALLOI KAI H DIKIGOROS MOY
FILIA
AGGELA.

mama είπε...

ax
anarigise to mounaki m
as tou valo ligo zele na patikoso tis trixoules...
ma tetia simfora pia na me vri emena tin gineka?
thea