Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Σκηνή no1.Η προετοιμασία της αδερφής για την Σαββατιάτικη έξοδο στο γκάζι.

    Έφτασε λοιπόν καλές μου το σαββατόβραδο, και η καλή αδερφή θα πρέπει να ετοιμαστεί. Προορισμός φυσικά είναι το γκάζι, σε ένα απ’ τα γνωστά σε όλες μας πουστράδικα.
    Ήδη από το πρωί η αδερφή ξεκινάει να μπαίνει στο mood του Σαββατόβραδου. Συνήθως η μέρα ξεκινάει με γκρίνια και παράπονο περίσιο γιατί το προηγούμενο Σάββατο δεν τα πέρασε και τόσο καλά. Μην δεν της έκατσε γκόμενος? Μην δεν είχε μαζί της καπότες? Μην δεν είχε πλύνει καλα τον ποπό? Όλα είναι πιθανά. Και χωρίς καλά καλά να το έχει συνειδητοποιήσει είναι μεσημέρι και έχει έρθει η ώρα του φαγητού και του ύπνου…
    Μόλις η αδερφή ξυπνήσει την πιάνει αληθινός πανικός: πρέπει να κάνει τα απαραίτητα τηλέφωνα για κανονίσει με ποιες από τις φιλενάδες τις θα βγεί. Συνήθως βγαίνει με τις ίδιες του περασμένου Σαββάτου (και μετά διερωτάται τι της πάει στραβά και δεν βρίσκει γκόμενο…). Η επιβεβαίωση έγινε. Όλες μαζί πάλι ξανά μανά για έξοδο…
    Πως όμως θα περάσει η ώρα της μέχρι την πολυαναμενόμενη έξοδο? Λύση φυσικά είναι το gaydar. Θα την βρείς λοιπόν εκεί, στον φυσικό της χώρο να τσατάρει, να στέλνει μηνύματα, να κανονίζει τον καφέ της Κυριακής… Βέβαια υπάρχουν και εκείνες που είναι πιο προνοητικιές… Οπότε κανονίζουνε για σεξ μετά την βραδινή έξοδο και εάν δεν τους έχει κάτσει το real (one night stand) τότε δεν θα κινδυνέψουν να ξεμείνουν.
    Η ώρα όμως περνάει και η αδερφή μας έντρομη συνειδητοποιεί ότι είναι ώρα να ετοιμαστεί. Οι ετοιμασίες ξεκινούν χαλαρά με μπανάκι. Κάνει φυσικά και το απαραίτητο σαββατιάτικο μπιντέ (= πλύσιμο πρωκτικής χώρας – αμ τι? Θα την πάταγε σαν την άλλη φορά?). Όταν βγεί παίρνει το πιστολάκι και πρώτα απ’ όλα στεγνώνει το μαλλί. Έπειτα θα πρέπει να ανοίξει την γκαρνταρόμπα για να διαλέξει από μια μεγάλη ποικιλία ρούχων τι θα της δίνει περισσότερους πόντους αρρενωπότητας στο club: τζιν με πολλά σκισίματα και μπλουζάκι με V και πολλά στρασάκια. Και αφού επιλέξει, αναδεικνύεται ντυμένη μέσα από φτερά και πούπουλα. Ήρθε λοιπόν η ώρα για να περιποιηθεί καταλλήλως το προσωπό της. Με πολύ επιμέλεια θα πλυθεί με τα σαπούνια της, θα βάλει το make up της, και θα βγάλει τα φρύδια της. Δεν θα ξεχάσει φυσικά να καθαρίσει και το κερί απ’ τα αφτιά της…(Όλη την βδομάδα της χρησίμευε για να κωφεύει στα σχόλια των στρέιτ). Με περισσή φροντίδα στην συνέχεια θα διαμορφώσει την καούκα της σε στρέιτ στυλ. Τέλος θα διαλέξει και το γυαλιστερό της το  λουστρίνι: πρέπει να λάμπει απ' την κορυφή ως τα νύχια! Είναι λοιπόν  έτοιμη πάνω στην ώρα: το κουδούνι χτυπά και οι φιλενάδες έχουν έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: