Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Σκηνή 3: Αδερφή in da club.

     Οι πόρτες του κλάμπ έχουν ανοίξει διάπλατα και είναι έτοιμες να υποδεχτούν με τιμές που αρμόζουν σε μία θεά την καλή μας την αδερφή. Βέβαια, ποτέ δεν πληρώνει είσοδο γιατί σε προγενέστερες εποχές έχει φροντίσει να κρεβατώσει πορτιέρηδες και ταμίες εισόδου.
     Η μουσική παίζει δυνατά σε προσφιλείς ρυθμούς κάτω απ’ τους οποίους λικνίζεται σύσσωμο το αδελφάτο. Και φυσικά η φιλενάδα μας δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη. Αρχίζει λοιπόν και αυτή να κουνιέται σπασμωδικά σε ρυθμούς Britney, Shakira, J.Lo και Rihanna.
     Και φτάσαμε στο σημείο όπου ξεκινάει η περιοδεία της αδερφής. Η αδερφή μας λοιπόν περιοδεύει σε όλο το μαγαζί, χαιρετάει τα ¾ του μαγαζιού δηλαδή γνωστούς και φίλους και δεν χάνει ευκαιρία να χαριεντίζεται απ’ άκρη σ’ άκρη του μαγαζιού. Αχ όλη αυτή η λάμψη, όλη αυτή η χαριέντα… Ειλικρινά με ζαλίζει μωρά μου… Η αδερφή μας πάντως διασκεδάζει και απολαμβάνει όλη αυτή την δημοτικότητα και την κοινωνική αποδοχή.
     Το μαγαζί είναι γεμάτο με κόσμο, όλες αγαπητές φίλες γκέι. Την δικιά μας βέβαια αυτό που την κατατρώει τώρα δεν είναι άλλο παρά το γκομενικό. Το μυαλό της από ‘δω πάει, από ‘κει πάει, στο πως θα γκομενίσει πάει. Επιστρατεύει το βιονικό της μάτι και σκανάρει όλο το μαγαζί για να βρει τον υποψήφιο γαμπρό. Τα θύματα της είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Σειρά έχει η έγκριση από τις φιλενάδες. Αφού επιλεγεί εκείνος που είναι πιο αρρενωπός πιο γυμνασμένος και εμφανίσιμος θα ακολουθήσει η στρατηγική του πεσίματος.
     Αχ! Καλέ! Για μισό λεπτό! Ακούω καλά? Έβαλε το music της Madonna? Και για να δω! Α καλέ για λίγο την έχασα απ’ τα μάτια μου και εκείνη ανέβηκε στις μπάρες ! Αχ! Έχει έρθει η ώρα να επιδείξει τις χορευτικές τις ικανότητες στην ξένη pop. Μα τι λίκνισμα είναι τούτο? Καλέ ζαλιστήκαμε! Αχ να την δεις με τι χάρη κουνιέται! Θεά καλέ. Τι να λέμε τώρα…. Και το πιο σπουδαίο είναι ότι δεν είναι μία. Σιγά σιγά συμπαρασύρονται και άλλες. Πλήθος πάνω στις μπάρες τις βλέπεις να προσπαθούν να γίνουν η πιστή απομίμηση των χορευτικών ειδώλων τους, η μία καλύτερη απ’ την άλλη. Και να σου η Μαντόνα, και να σου τα τσιφτετέλια , και να σου οι ρουβίτσες! Το σόου έχει διαρκέσει αρκετά. Πίσω στις φιλενάδες και στα γκομενικά.
     Τα ποτά κάτω πάνε και έρχονται. Είναι η ανταμοιβή θα μπορούσε να πει κανείς της φίλης μας για τις υπέροχες στιγμές που μας έκανε κοινωνούς της χορευτικής τέχνης της. Η αδερφή μας τελικά έχει αρχίσει για τα καλά να ζαλίζεται.
     Ο πρωταρχικός της στόχος έχει τώρα εξαφανιστεί. Αλωνίζει το κλάμπ να τον βρει αλλά τσού… Ρίχνει λοιπόν τα στάνταρ της και πάει γι’ άλλα. Δεν είναι ευοίωνα όμως τα πράματα… Αχ…! Και αυτή είναι η τραγική της μοίρα: θα ξεκινήσουν να της την πέφτουν όλοι όσοι δεν γουστάρει. Τα «μπάζα» κατά τον πολύ κόσμο. Η αδερφή μας ωστόσο αρνείται να συμβιβαστεί με τέτοιες μετριότητες. Όχι όχι όχι… Εκείνη είχε υψηλούς στόχους. Δεν θα αναλώσει το κάρμα της στον κάθε κοινό θνητό. Αφού λοιπόν δεν βρίσκει τον πρίγκιπά της απογοητευμένη καθώς είναι πρήζει τις άλλες για να φύγουν. Γκρίνια και μουρμούρα για την χαμένη βραδιά! Ποιος την αντέχει τώρα…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γυναίκες και gay τελικά, αν δε βρούμε αυτόν τον Ενα στο club (να γνωριστούμε, να γαμηθούμε κλπ...) γκρινιάζουμε όλη την ώρα μετά....Ωραία!!!!Κι εγώ θέλω γκομενάκι (straight κατά προτίμηση...).....Και με έχει πιάσει και μία γκρινια τελευταία!!!

mama είπε...

Καλό μου,όλες μας στο ψάξιμο έτσι κάνουμε. Σου εύχομαι να το βρεις και εσύ το γκομενάκι σου! μουτς μορό μου!

Gay Istanbul Guide είπε...

εγώ δεν χορεύω πανω στις μπάρες
συνήθως κάθομαι στις γωνίες , κι εκεί βρίσκονται τα καλύτερα κομμάτια παντα